SCRIPTDESK

10 jaar Scriptdesk

September 2007 – september 2017

In de afgelopen 10 jaar hebben we tal van makers geholpen een volgende stap te zetten op de lange weg van idee naar realisatie van een film of televisieserie. Met onervaren makers bespraken we grote dromen, zonder oordeel maar wel met realiteitszin. Voor ervaren makers waren we de frisse professionele blik, of brachten we onze dramaturgische gereedschapskist in. En vooral was iedere ontmoeting een avontuur, waarin we samen nieuwe wegen ontdekten.

De afgelopen 10 jaar kwamen we heel wat bevlogen mensen tegen: regisseurs, scenaristen, producenten, fondsen, commissioning editors en andere opdrachtgevers. Tijdens een Scriptspreekuur, een Proeftuin, een coachingstraject, een Tips voor Scripts lunch of een ander netwerk- of ontwikkelmoment. Die mensen willen we graag bedanken voor het het vertrouwen dat ze in ons hebben gesteld. Hopelijk heeft ons contact hen dichter bij hun doel gebracht.

Graag wil ik speciaal Eveline Verwoerd bedanken. In 2007 zijn we samen gestart met de overtuiging dat een onafhankelijk scriptadviesloket een goed idee zou zijn.

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen? bel 06-24257827 of mail naar info@scriptdesk.nl