SCRIPTDESK

scriptcoaching

Individueel coachingstraject voor scenarioschrijvers

In overleg met schrijver en producent wordt vastgesteld wat de visie is waarbinnen het script wordt ontwikkeld. Ook wordt bepaald hoeveel versies geschreven worden. Tussentijdse meetings worden georganiseerd, waarbij ook de regisseur betrokken wordt. De prijs van het traject wordt in overleg vastgesteld, en varieert tussen de € 1.250 en € 5.000.

Een coachingsbijdrage aanvragen bij het Filmfonds

Het Filmfonds biedt mogelijkheden om een bijdrage aan te vragen voor een scriptcoach. Scriptdesk leest vooraf het in te dienen plan, geeft desgewenst advies, schrijft een toelichting scriptcoach en maakt een werkplan. Ook is er een contract nodig tussen coach en producent. We brengen 50% van onze uren in rekening voor de aanvraag, bij succes factureren we de overige 50%.

Eenmalig carrière-advies

We kijken aan de hand van een aantal filmplannen waar je sterktes en zwaktes als schrijver liggen en wat je zou kunnen veranderen om succesvoller te zijn. Waarom worden je plannen niet opgepikt bij competities? Welke producenten passen beter bij je plannen? Op welk vlak moet je je bijspijkeren?
Kosten-indicatie: € 400

Ontwikkelcentrale - Ontwikkel in 5 weken je idee in een writersroom

Je start met een groep van vier schrijvers van ongeveer hetzelfde niveau. Je kunt je ook als groep aanmelden. In vier bijeenkomsten van 2 uur ontwikkel je je idee tot een pitchklaar document met een uitgebreide synopsis.
Kosten € 400 per deelnemer (excl. btw)

Meer weten?
Bel 0624257827 of  mail